Termeni si conditii

Descrierea serviciilor

QuickSale.ro este un site de anunturi online, unde se pot publica anunturi gratuite in diverse domenii si se poate cauta prin anunturile publicate de catre alti utilizatori.

Deoarece anunturile sunt postate imediat pe site, QuickSale.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru materialul publicat, dar isi asuma dreptul de a sterge orice informatie fara a anunta in prealabil autorul, daca aceste informatii contravin cu termenii publicati mai jos.

QuickSale.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. Veti folosi informatiile furnizate de site-ul noastru pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata.

Intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ anunturi, informatii si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de utilizator.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe QuickSale.ro.

  • a) Nu puteti publica material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv. Nu transmiteti continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvauite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
  • b) Nu puteti publica materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica
  • c) Nu puteti promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, nici promova ranirea fizica sau verbala.
  • d) QuickSale.ro nu gazduieste linkuri sau alte trimiteri catre siteuri, cu exceptia celor cu care exista parteneriat.

QuickSale.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. QuickSale.ro actioneaza ca factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori, decat in situatiile in care specifica in mod explicit acest lucru. Daca i se solicita de catre un utilizator, QuickSale.ro poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. QuickSale.ro nu raspunde in fata utilizatorilor in cazul unor asemena situatii. QuickSale.ro isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre.

Informatii pentru utilizatori

In momentul publicarii unui anunt, vi se vor cere informatii personale: nume, adresa de email si telefon. Aceste informatii vor fi facute publice in pagina anuntului pentru a permite utilizatorilor sa va contacteze in legatura cu anuntul publicat.

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand numarul de telefon si adresa de email valida. QuickSale.ro nu va divulga numele, telefonul, adresa e-mail, fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Datele furnizate la publicarea unui anunt pot fi diferite de datele furnizate la inregistrare, aceasta decizie ramane la latitudinea utilizatorului.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati QuickSale.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. QuickSale.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. QuickSale.ro, in cazul in care considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material.

Utilizarea materialelor

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material apartine proprietarilor. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al QuickSale.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Proprietatea informatiilor publicate

QuickSale.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti pe QuickSale.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati QuickSale.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele si telefonul dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. QuickSale.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs. QuickSale.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

QuickSale.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece nu are nici un control asupra acesor situri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca QuickSale.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste siteuri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii

Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor QuickSale.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, QuickSale.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. QuickSale.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. QuickSale.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului postat de dumneavoastra pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca QuickSale.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca QuickSale.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor QuickSale.ro
  • b) acces neautorizat la sau deteriorarea datelor dumneavoastra
  • c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor QuickSale.ro
  • d) orice alta problema legata de serviciile QuickSale.ro

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: Utilizarea serviciilor QuickSale.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile" QuickSale.ro nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea QuickSale.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.